Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Υγεία: 140€ για έναν Βιοχημικό και Ανοσολογικό Έλεγχο Θρομβοφιλίας που ανιχνεύει άμεσα διαταραχές στην πήξη και παράγοντες του ανοσοποιητικού που την προκαλούν, στο σύγχρονο Εργαστήριο Βιοέρευνα Αμπελόκηποι! Αρχική 390€

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€390.08
Έκπτωση
64%
Κερδίζεις
250.08

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε έναν Βιοχημικό και Ανοσολογικό Έλεγχο Θρομβοφιλίας, που περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:
  • Γενική αίματος - Αιμοπετάλια(Plt),
  • Χρόνος προθρομβίνης (PT – INR),
  • Μερικός χρόνος θρομβοπλαστίνης (ΑΡΤΤ),
  • Πρωτεΐνες S και C (PrS &ι PrC),
  • Αντιθρομβίνη ΙΙΙ (ΑΙΙΙ),
  • Αντιπηκτικό λύκου (LA),
  • Αντικαρδιολιπίνες (αCLIgG  & IgM)
  • Αντι-βxGPI (α-βxGPI IgG & IgM).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο και για δώρο).
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα με το εργαστήριο στο νούμερο που εμφανίζεται στο κουπόνι σας μετά την αγορά (Καθημερινά το πρωί από x.x έως x.x. Για αιμοληψίες από x.x έως x.x (κατόπιν συνεννόησης). ΟΧΙ απογεύματα και ΟΧΙ Σάββατα).
 • Η διεύθυνση του εργαστηρίου και λοιπά στοιχεία θα εμφανιστούν στο κουπόνι σας.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ο αρχικός βιοχημικός και ανοσολογικός έλεγχος της θρομβοφιλίας ανιχνεύει άμεσα διαταραχές στην πήξη και τους παράγοντες του ανοσοποιητικού που προκαλούν θρομβοφιλία.
 • Απαραίτητη εξέταση σε όσα άτομα παρουσιάζουν προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό θρομβώσεων, σε όσους διατρέχουν καρδιαγγειακό κίνδυνο ή πρόκειται να προβούν σε λήψη αντισυλληπτικών.
 • Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
 • Σύγχρονο εργαστήριο "Βιοέρευνα" Αμπελόκηποι.

Περιγραφή

Έλεγχος θρομβοφιλίας

Θρομβοφιλία χαρακτηρίζεται η κατάσταση κατά την οποία αιματολογικές διαταραχές δίνουν την τάση σχηματισμού θρόμβων σε οποιοδήποτε τυχαίο σημείο του σώματος.

Ο σχηματισμός των θρόμβων μπορεί να προκληθεί από επίκτητους – περιβαλλοντικούς παράγοντες ή από γεννητικά μεταδιδόμενους παράγοντες ή και από τον συνδυασμό τους.

Η θρομβοφιλία συσχετίζεται με καρδιαγγειακά νοσήματα, εμφράγματα του μυοκαρδίου, αποφρακτικά εγκεφαλικά, πνευμονικές εμβολές, ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, αλλά και με αποβολές κυήσεως.

Οι βιοχημικές και ανοσολογικές αναλύσεις θρομβοφιλίας απευθύνονται σε άτομα που παρουσιάζουν προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό θρομβώσεων, πληρούν τα κριτήρια καρδιαγγειακού κινδύνου (κάπνισμα, υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, παχυσαρκία κ.α.), πρόκειται να προβούν σε λήψη αντισυλληπτικών.

Ο αρχικός βιοχημικός και ανοσολογικός έλεγχος της θρομβοφιλίας γίνεται με αναλύσεις που ανιχνεύουν άμεσα διαταραχές στην πήξη, με μέτρηση των αντίστοιχων παραγόντων πήξης ουσιών και ανίχνευση παραγόντων του ανοσοποιητικού που προκαλούν θρομβοφιλία.

Γενική αίματος - Αιμοπετάλια(Plt): τα αιμοπετάλια αποτελούν τα κύτταρα του φυσικού μηχανισμού σχηματισμού των θρόμβων και της αιμόστασης. Αυξημένες τιμές τους, που συχνά παρατηρούμε σε φλεγμονώδεις διαδικασίες, είναι ένδειξη αυξημένου κινδύνου σχηματισμού θρόμβων.

Χρόνος προθρομβίνης (PT – INR): εκτελείται ως αρχική εξέταση του χρόνου πήξης του αίματος σε εργαστηριακές συνθήκες. Αν βρεθούν χαμηλές τιμές που υποδεικνύουν υπερπηκτικότητα (INR<1.00), τότε προτείνεται η επανάληψη σε άλλη ημέρα και πιθανά η εκτέλεση συμπληρωματικών δοκιμών.

Μερικός χρόνος θρομβοπλαστίνης (ΑΡΤΤ): εκτελείται ως συμπληρωματική προς το PT-INR μέτρηση χρόνου πήξεως σε εργαστηριακές συνθήκες. Παρατεταμένοι χρόνοι APTT συσχετίζονται με αυτοάνοσα νοσήματα που προκαλούν θρομβοφιλία.

Πρωτεΐνες S και C (PrS και PrC): φυσικοί αναστολείς της πήξης, η ελάττωση των οποίων σχετίζεται με  αυξημένη πιθανότητα σχηματισμού θρόμβων.

Αντιθρομβίνη ΙΙΙ (ΑΙΙΙ): φυσικός αναστολέας της πήξης, η ελάττωση του οποίου σχετίζεται με  αυξημένη πιθανότητα σχηματισμού θρόμβων.

Αντιπηκτικό λύκου (LA): ανιχνεύει την ύπαρξη αντισώματατων εναντίον παρατείνουν τους χρόνους πήξης και αποτελεί ανεξάρτητο παράγοντα κινδύνου θαμβωτικών επεισοδίων.

Αντικαρδιολιπίνες (αCLIgGκαιIgM): είναι αυτοαντισώματα υπεύθυνα για το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο. Τα συγκεκριμένα αυτοαντισώματα δίνουν αυξημένη πιθανότητα σχηματισμού θρόμβων.

Αντι-β2GPI(α-β2GPIIgGκαιIgM): είναι αυτοαντισώματα υπεύθυνα για το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο. Τα συγκεκριμένα αυτοαντισώματα δίνουν αυξημένη πιθανότητα σχηματισμού θρόμβων.

Για τις εξετάσεις αυτές δεν απαιτείται συγκεκριμένη προετοιμασία ή κάποια ιδιαίτερη δίαιτα, καθότι οι τροφές δεν επηρεάζουν την πηκτικότητα του αίματος. Η αιμοληψία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Προσοχή: ο βιοχημικός έλεγχος θρομβοφιλίας (PT, ΑPTT,PrS,PrC, ΑIII) επηρεάζεται από την λήψη αντιπηκτικής αγωγής, ενώ ο ανοσολογικός (αντισώματα αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου: αCLIgG καιIgM, α-β2GPI IgG καιIgM) δεν επηρεάζεται.

Το εργαστήριο Βιοέρευνα αποτελεί ένα διαγνωστικό εργαστήριο αναφοράς, για την πραγματοποίηση μικροβιολογικών, βιοχημικών, αιματολογικών, ανοσολογικών και ορμονολογικών εξετάσεων.Στο εργαστήριο επίσης εκτελούνται και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις όπως μοριακός έλεγχος με PCR (π.χ. για την μέτρηση ιικού φορτίου, έλεγχο θρομβοφιλίας κλπ), ανοσολογικός έλεγχος δυσανεξίας σε διατροφικούς παράγοντες και μέτρηση Τ-λεμφοκυτταρικής ανοσολογικής απάντησης. Τέλος, εκτελούνται ερευνητικά πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν ανάλυση βιολογικών δειγμάτων, στατιστική επεξεργασία αποτελεσμάτων και ανάπτυξη "inhouse" διαγνωστικών μεθόδων, όπως ELISA με "custompeptides" κ.λπ.