Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Παιχνίδια: 12,90€ και για τα τρία πιο γνωστά Κλασικά Επιτραπέζια Παιχνίδια της σειράς Δούρειος, Οι 3 Μάγοι, Η Σαλαμάνδρα της φωτιάς, Το Μπλε Φυλακτό, για όλη την οικογένεια και για όσους αγαπούν την περιπέτεια, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή!

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

12.90

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€44
Έκπτωση
71%
Κερδίζεις
31.10

Για γυναίκες Για άνδρες Για παιδιά Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (από x€) και για τα τρία (x) επιτραπέζια παιχνίδια της σειράς Δούρειος με τίτλους -Οι x Μάγοι-, -Η Σαλαμάνδρα της φωτιάς- και -Το Μπλε Φυλακτό- με παραλαβή από το κατάστημα.
  • Κουπόνι x,x€ (από x€) και για τα τρία (x) επιτραπέζια παιχνίδια της σειράς Δούρειος με τίτλους -Οι x Μάγοι-, -Η Σαλαμάνδρα της φωτιάς- και -Το Μπλε Φυλακτό- με αποστολή στο χώρο σας.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια (και για δώρο).
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Τα επιτραπέζια παιχνίδια «Οι 3 Μάγοι», «Η Σαλαμάνδρα της φωτιάς» και «Το Μπλε Φυλακτό» αποτελούν μια σειρά βραβευμένων οικογενειακών παιχνιδιών!
 • Με την προσφορά θα πάρετε και τα τρία επιτραπέζια παιχνίδια!
 • Ιδανικά για παιδιά, άνω των 10 ετών και για μεγάλους που αγαπούν την πλοκή και την περιπέτεια.
 • Τα παιχνίδια Δούρειος είναι ελληνικής κατασκευής και είναι πολύ προσεγμένα από το σχεδιασμό τους μέχρι την τελική τους συσκευασία.
 • Ιδανικά για δώρο!
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

12,90€ και για τα τρία πιο γνωστά Κλασικά Επιτραπέζια Παιχνίδια της σειράς Δούρειος, Οι 3 Μάγοι, Η Σαλαμάνδρα της φωτιάς, Το Μπλε Φυλακτό, για όλη την οικογένεια και για όσους αγαπούν την περιπέτεια, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή!

Τα επιτραπέζια παιχνίδια με τίτλους «Οι Τρεις Μάγοι»«Η Σαλαμάνδρα της Φωτιάς» και «Το Μπλε Φυλακτό» ανήκουν σε μια πολυβραβευμένη  και φανταστική σειρά οικογενειακών παιχνιδιών!

Πρόκειται για ένα είδος τριλογίας που σίγουρα θα σας συναρπάσει. Είναι ιδανικά για παιδιά από 10 ετών και πάνω και για μεγάλους που αγαπούν την περιπέτεια! Τα παιχνίδια Δούρειος είναι ελληνικής κατασκευής και είναι προσεγμένα από το σχεδιασμό τους μέχρι την τελική συσκευασία τους. Τα μεγάλα επιτραπέζια περιέχουν πιόνια από ξύλο οξιάς και είναι βαμμένα με μη τοξικά χρώματα και βερνίκια.

12,90€ και για τα τρία πιο γνωστά Κλασικά Επιτραπέζια Παιχνίδια της σειράς Δούρειος, Οι 3 Μάγοι, Η Σαλαμάνδρα της φωτιάς, Το Μπλε Φυλακτό, για όλη την οικογένεια και για όσους αγαπούν την περιπέτεια, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή!