Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Spa Μασάζ: 12€ για ένα Ατομικό Πακέτο, διάρκειας 100 λεπτών, με Υπηρεσίες χαλάρωσης και ανακούφισης από μυϊκούς πόνους και πόνους αρθρώσεων με Ολιστικό, λεμφικό μασάζ σώματος σε βάθος, Ρεφλεξολογία, Πρεσσοθεραπεία σε γάμπες και μηρούς και Βεντουζοθεραπεία στην πλάτη ή 18€ για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες για δύο άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο ΚΑΙ ΔΩΡΟ με 2 κουπόνια 1 Τεστ τροφικής δυσανεξίας ή 1 Φυσικοθεραπεία ή 1 Θερμοθεραπεία!

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

12.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€50
Έκπτωση
76%
Κερδίζεις
38.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε Υπηρεσίες χαλάρωσης και ανακούφισης από μυϊκούς πόνους και πόνους αρθρώσεων, διάρκειας x λεπτών που περιλαμβάνει Ολιστικό, λεμφικό μασάζ σώματος σε βάθος, Ρεφλεξολογία, Πρεσσοθεραπεία σε γάμπες και μηρούς και Βεντουζοθεραπεία στην πλάτη με τις εξής επιλογές:
  • Κουπόνι x€ (από x€) για ένα (x) άτομο.
  • Κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο.
 • ΔΩΡΟ με την αγορά x κουπονιών ένα (x) τεστ τροφικής δυσανεξίας, ή μία (x) φυσικοθεραπεία ή μία (x) θερμοθεραπεία.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας επικοινωνήστε για ραντεβού στο x x (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή) - Για την εξαργύρωση των δώρων ενδέχεται να χρειαστεί να κλείσετε επιπλέον ραντεβού.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Πακέτο χαλάρωσης και ανακούφισης από μυϊκούς πόνους και πόνους αρθρώσεων για ένα ή δύο άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο!
 • Ολιστικό, λεμφικό μασάζ, ρεφλεξολογία, πρεσσοθεραπεία και βεντουζοθεραπεία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
 • ΔΩΡΟ με την αγορά 2 κουπονιών ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας, ή μία φυσικοθεραπεία ή μία θερμοθεραπεία.

Περιγραφή

Πακέτο με Υπηρεσίες χαλάρωσης και ανακούφισης από μυϊκούς πόνους και πόνους αρθρώσεων, διάρκειας 100 λεπτών, για ένα ή δύο άτομα!!!

- Ολιστικό, Λεμφικό μασάζ σε βάθος (μυών και αρθρώσεων), διάρκειας 45 λεπτών,

- Ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό για αντανακλαστική χαλάρωση, διάρκειας 25 λεπτών,

- Πρεσσοθεραπεία σε γάμπες και μηρούς για ενίσχυση της αιματικής ροής και καταπράυνση, διάρκειας 15 λεπτών,

- Βεντουζοθεραπεία στην πλάτη για πιασίματα και σπασμούς, διάρκειας 15 λεπτών.

ΔΩΡΟ με την αγορά 2 κουπονιών ένα από τα παρακάτω:

- ένα τεστ τροφικής δυσανεξίας,

- ή μία φυσικοθεραπεία, διάρκειας 45 λεπτών με ανίχνευση φλεγμονών με ειδική συσκευή σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα (ασγυαλγία, αυχενικό σύνδρομο, θλάσεις, τενοντίτιδα),

- ή μία θερμοθεραπεία (thermal wave), διάρκειας 45 λεπτών με ηλεκτροσάουνα και hot towel θερμαινόμενες πετσέτες για καύση του λίπους, αποτοξίνωση με εφίδρωση, μυϊκή χαλάρωση και υπεραιμία μέσω της θερμότητας, ιδανική για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Η εταιρία “Body and Health” ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.