Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Προϊόντα: 11€ για ένα Ανθεκτικό Γάντι Φούρνου, για να πιάνετε με ασφάλεια τα καυτά σκεύη, χωρίς να φοβάστε μήπως πέσουν από τα χέρια σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 19,50€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

11.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€19.5
Έκπτωση
44%
Κερδίζεις
8.50

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x€ (από x,x€) για ένα (x) Ανθεκτικό Γάντι Φούρνου με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (από x€) για ένα (x) Ανθεκτικό Γάντι Φούρνου με αποστολή στο χώρο σας.
  • κουπόνι x,x€ (από x,x€) για δύο (x) Ανθεκτικό Γάντι Φούρνου με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Γάντι φούρνου, κατασκευασμένο από Nomex και Kevlar, για να μην παίρνει φωτιά και να μην λιώνει από τις υψηλές θερμοκρασίες!!
 • Απαραίτητο σε όσους ασχολούνται με την κουζίνα και το μαγείρεμα!!
 • Φοριέται στο δεξί ή στο αριστερό χέρι & εφαρμόζει τέλεια.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

Το Γάντι Φούρνου αυξάνει το χρόνο που μπορείτε να κρατήσετε στα χέρια σας ένα καυτό σκεύος. Είναι κατασκευασμένο από NOMEX και KEVLAR, για να μην λιώνει και να μην παίρνει φωτιά. Εφαρμόζει τέλεια είτε στο δεξί χέρι, είτε στο αριστερό. Πλένεται στο πλυντήριο και είναι κατάλληλο για το φούρνο, το barbecue ή ακόμα για να αλλάξετε μια λάμπα.

11€ από 19,50€ για ένα Ανθεκτικό Γάντι Φούρνου, για να πιάνετε με ασφάλεια τα καυτά σκεύη, χωρίς να φοβάστε μήπως πέσουν από τα χέρια σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

11€ από 19,50€ για ένα Ανθεκτικό Γάντι Φούρνου, για να πιάνετε με ασφάλεια τα καυτά σκεύη, χωρίς να φοβάστε μήπως πέσουν από τα χέρια σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]

item has less then 1 vote