Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Προϊόντα Τεχνολογίας: 10,90€ για μία LED RGB Λάμπα Ε27, 3Watt, με χοντρό σπείρωμα, για εξοικονόμηση ενέργειας και ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαζί με ασύρματο τηλεχειριστήριο για αυτόματη εναλλαγή αποχρώσεων, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή! Αρχική 17.90€

Magichole Υμηττού 110, Παγκράτι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€17.9
Έκπτωση
39%
Κερδίζεις
7.00

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ (από x.x€) για μία (x) LED RGB Λάμπα Εx, xWatt, με χοντρό σπείρωμα, για εξοικονόμηση ενέργειας και ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαζί με ασύρματο τηλεχειριστήριο, με παραλαβή από το κατάστημα.
  • κουπόνι x,x€ (από x.x€) για μία (x) LED RGB Λάμπα Εx, xWatt, με χοντρό σπείρωμα, για εξοικονόμηση ενέργειας και ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαζί με ασύρματο τηλεχειριστήριο, με αποστολή στο χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για παραγγελία (το τηλέφωνο θα το βρείτε στο κουπόνι σας), ενώ για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία).
 • Εάν έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας, έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι τρεις ημέρες μετά την αγορά. Η εταιρία αποστέλλει το προϊόν μετά από x ημέρες και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • LED RGB Λάμπα Ε27, 3Watt, με χοντρό σπείρωμα, για εξοικονόμηση ενέργειας και ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαζί με ασύρματο τηλεχειριστήριο για αυτόματη εναλλαγή αποχρώσεων!
 • Αλλάξτε χρώμα στον χώρο σας με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Τοποθετείστε την σε μια κατάλληλη υποδοχή και με το τηλεχειριστήριο στα χέρια σας ελέγξτε την από απόσταση, επιλέγοντας ένα από τα 16 διαφορετικά χρώματα ή επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα έτοιμα προγράμματα εναλλαγής άπειρων αποχρώσεων.
 • Με κατανάλωση μόλις 3 Watt την αφήνουμε αναμμένη και όλη μέρα.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

10,90€ για μία LED RGB Λάμπα Ε27, 3Watt, με χοντρό σπείρωμα, για εξοικονόμηση ενέργειας και ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαζί με ασύρματο τηλεχειριστήριο για αυτόματη εναλλαγή αποχρώσεων, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή! Αρχική 17.90€

Χαρακτηριστικά:

- Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο

- Εμβέλεια τηλεχειριστηρίου: 6 μέτρα

- 4 αυτόματες λειτουργίες

- Επιλογή 16 χρωμάτων

- Ρυθμιζόμενη ένταση φωτός

- Τύπος βάσης λάμπας: E27

- Ισχύς: 3 Watt

- Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση

- Διαστάσεις: 55mm x 120mm

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Magichole]
5 out of 5 (based on 1 ratings)