Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Υπηρεσίες: 10€ για να Απολαύσετε τον καφέ σας και να μάθετε ότι σας απασχολεί με μία Online συνεδρία καφεμαντείας! Αρχική αξία 30€, Έκπτωση 66%

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€30
Έκπτωση
67%
Κερδίζεις
20.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε αμέσως μετά την αγορά σας.
 • To κάθε κουπόνι είναι ατομικό και ισχύει για μία (x) καφεμαντεία.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
  • Όταν απολαύσετε τον καφέ σας αφήστε μια γουλιά στο φλιτζάνι και γυρίστε το δεξιόστροφα. Αναποδογυρίστε το φλιτζάνι προσεκτικά πάνω σε μια χαρτοπετσέτα για περίπου x λεπτά, μέχρι να στεγνώσει καλά.
  • Μετά φωτογραφίζετε το κουπάκι σας (x καθαρές φωτογραφίες) και το αποστέλλετε με email στο ELMUSTAFAx@HOTMAIL.COM με το ονοματεπώνυμο σας, τον κωδικό του κουπονιού, τις φωτογραφίες , το ζώδιο και το ωροσκόπιό σας, για να λάβετε τα αποτελέσματα και τις προβλέψεις για το x.
 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 • Μπορούν να αγοραστούν μέχρι δύο (x) κουπόνια ανά χρήστη, ένα (x) για τον ίδιο και ένα (x) για δώρο.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Μάθετε ότι σας απασχολεί με μία online συνεδρία καφεμαντείας.
 • Απολαύστε τον καφέ σας και στείλτε τις φωτογραφίες σας για να λάβετε άμεσα τις απαντήσεις σας!

Περιγραφή

Η καφεμαντεία είναι ένα είδος τέχνης, με σκοπό την φανέρωση του μέλλοντος και έχει τις ρίζες τις από την Αρχαία Αίγυπτο. Οι Φαραώ είχαν ώς μέλη των Αυλών τους μάντεις για να τους πουν άμεσα τα μελλούμενα. Έτσι, με την χρήση της καφεμαντείας μπορούσαν να καθησυχάζουν τις όποιες ανασφάλειες είχαν για κρυμμένους εχθρούς στον περίγυρο τους ή επιθέσεις από εξωτερικούς παράγοντες.

Με την άνοδο του γυναικείου φύλου στην εξουσία (Βλέπε Κλεοπάτρα), τα δικαιώματα και οι πρακτικές πέρασαν στα χέρια των γυναικών. Προκειμένου να πουν τα μελλούμενα με την βοήθεια του Καφέ οι μάντεις στην αρχή μάσαγαν τα φύλλα του καφέ και μετά άρχισαν να τα βράζουν και να προχωρούν σε μια τελετουργία, παρόμοια με την τελετουργία που χρησιμοποιούμε και σήμερα. Σύμφωνα με την Αιγυπτιακή φιλοσοφία, τα λεγόμενα του καφέ ισχύουν για 2 έως τρείς εβδομάδες και όχι μέχρι ένα χρόνο, όπως πιστεύεται στις σύγχρονες κοινωνίες.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: El Mustafa]

item has less then 1 vote