Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Spa Μασάζ: 10€ για ένα ατομικό, χειρωνακτικό Full Body Massage, συνδυαστικά με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, για βαθύτερη μάλαξη ολιστική και λεμφική και ένα μασάζ στις αρθρώσεις, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, μαζί με θερμοθεραπεία για μυοχαλάρωση σε βάθος ή 15€ για δύο άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στο Body and Health!

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

10.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€38
Έκπτωση
74%
Κερδίζεις
28.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Η προσφορά ισχύει για χειρωνακτικό Full Body Massage, συνδυαστικά με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, για βαθύτερη μάλαξη ολιστική και λεμφική και ένα μασάζ στις αρθρώσεις, συνολικής διάρκειας x λεπτών, μαζί με θερμοθεραπεία για μυοχαλάρωση σε βάθος με τις εκής επιλογές κουπονιών:
  • Κουπόνι x€ (από x€) για ένα (x) άτομο.
  • Κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο.
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ανοιξιάτικό πρόγραμμα μυοχαλάρωσης και ανακούφισης για ένα ή δύο άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο!
 • Full Body Massage σε συνδυασμό με πρωτοποριακά μηχανήματα και μασάζ στις αρθρώσεις (ενδοαρθρική μάλαξη), μαζί με θερμοθεραπεία.
 • Ολιστική και λεμφική μάλαξη, μυοχαλάρωση και ανακούφιση που διαρκεί.
 • Επιλέξτε το ατομικό πρόγραμμα ή το πρόγραμμα για δύο άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο!

Περιγραφή

10€ για ένα ατομικό, χειρωνακτικό Full Body Massage, συνδυαστικά με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, για βαθύτερη μάλαξη ολιστική και λεμφική και ένα μασάζ στις αρθρώσεις, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, μαζί με θερμοθεραπεία για μυοχαλάρωση σε βάθος ή 15€ για δύο άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στο Body and Health!

Η εταιρία Body and Health ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Body and Health]
5 out of 5 (based on 1 ratings)