Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Αποκωδικοποιητές mpeg4: Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής mpeg4 High Definition Digital Line HDT-360 USB PVR με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή μόνο με 27.90€. Συνδυάστε το με το Τηλεχειριστήριο 2σε1 που καταργεί το κοντρόλ της τηλεόρασης. Με 5 χρόνια Εγγύηση!

TechMarket Κανάρη 7, Λυκόβρυση

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Best Price!

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Επιλογές κουπονιών:
  • κουπόνι x,x€ για έναν (x) επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή Digital Line HDT-x USB PVR με ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή.
  • κουπόνι x,x€ για έναν (x) επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή Digital Line HDT-x USB PVR & ένα (x) Τηλεχειριστήριο xσεx που καταργεί το κοντρόλ της τηλεόρασης με ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή.
 • Όλοι οι δέκτες είναι από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία και έχουν x χρόνια επίσημη εγγύηση.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής (χρόνος παράδοσης x-x εργάσιμες ημέρες).
 • Σε περίπτωση μη διαθεσιμότηττας μοντέλου θα ενημερωθείτε και θα σας σταλεί παρόμοιο προϊόν με αυτό που παραγγείλατε.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Για δυσπρόσιτους προορισμούς η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Η κάλυψη της Ελλάδος με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα συνεχίζεται με στόχο στο τέλος του 2014 να μην υπάρχει πλέον σημείο της Ελλάδος χωρίς ψηφιακό σήμα. Έτσι όλα τα τηλεοπτικά κανάλια θα μεταδίδονται μόνο ΨΗΦΙΑΚΑ, και κατά συνέπεια όλα τα νοικοκυριά πρέπει να αποκτήσουν ψηφιακούς δέκτες για να τα βλέπουν!
 • Ο αποκωδικοποιητής έχει μεταλλικό περίβλημα, όχι φθηνό πλαστικό.
 • Παίζει ΟΛΑ τα format ταινιών και με εξωτερικούς υποτίτλους.
 • Είναι High Definition.
 • Έχει 5 ΧΡΟΝΙΑ  ΕΓΓΥΗΣΗ.
 • Με θύρα HDMI, 1 Scart, 1 Ψηφιακή ήχου (Coaxial).
 • Μπορείτε να το συνδυάσετε με το χειριστήριο μίνι-TV που έχει όλες τις λειτουργιές του ψηφιακού δέκτη και ενσωματώνει τις λειτουργίες της Τηλεόρασης σας που απαιτούνται (On/off, Volume+, volume-, TV/AV). Έτσι λύνεται το πρόβλημα αυτών που δεν θέλουνε να έχουνε δύο τηλεχειριστήρια.

Περιγραφή

Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής mpeg4 High Definition Digital Line HDT-360 USB PVR με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή μόνο με 27.90€. Συνδυάστε το με το Τηλεχειριστήριο 2σε1 που καταργεί το κοντρόλ της τηλεόρασης. Με 5 χρόνια Εγγύηση!

● High Definition.

● Με πληκτρα στον δεκτη.

● Με οθόνη για την προβολή του τρέχοντος προγράμματος.

● Με θύρα USB για εγγραφή προγραμμάτων σε εξωτερικούς δίσκους ή USB stick.

● Αναπαραγωγή αρχείων μουσικής (MP3, OGG) από εξωτερική συσκευή USB.

● Προβολή φωτογραφιών (JPG, JPEG, BMP) από εξωτερική συσκευή USB.

● Αναπαραγωγή ταινιών σε πολλές μορφές (όπως MPG, MPEG, VOB, AVI, TS, TRP, M2T, M2TS, MP4, MKV, MOV, TP, DAT, FLV κλπ) και με εξωτερικούς υπότιτλους από εξωτερική συσκευή USB stick ή σκληρό δίσκο με σύνδεση USB.

● Με θύρα HDMI, 1 Scart, 1 Ψηφιακή ήχου (Coaxial).

● Δεχεται το ενιαιο τηλεχειριστήριο δέκτη και τηλεόρασης (Mini-TV).

● Με δυνατότητα αντιγραφης της λίστας καναλιών σε άλλον δέκτη.

● 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής mpeg4 High Definition Digital Line HDT-360 USB PVR με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή μόνο με 27.90€. Συνδυάστε το με το Τηλεχειριστήριο 2σε1 που καταργεί το κοντρόλ της τηλεόρασης. Με 5 χρόνια Εγγύηση!

Xειρίστείτε τον ψηφιακό επίγειο δέκτη με ένα χειριστήριο με το μίνι-TV. Το χειριστήριο έχει όλες τις λειτουργιές του ψηφιακού δέκτη και επί πλέον ενσωματώνει τις λειτουργίες της Τηλεόρασης που απαιτούνται (On/off, Volume+, volume-, TV/AV).

Οι λειτουργίες της Τηλεόρασης (ανεξαρτήτως μοντέλου) εισάγονται στο χειριστήριο με  το κουμπί SET εύκολα (μπορεί να τις εισάγει ο χρήστης μόνος  του)