Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Προϊόντα: Υπέροχο και Μοντέρνο Βραχιόλι από δερματίνη, Leather Flower Bracelet with Swarovski, με σύμβολο το λουλούδι, φτιαγμένο με στοιχεία Swarovski και με μαγνητικό κούμπωμα, σε λευκό ή μαύρο χρώμα, μόνο 16.90€ με την Αποστολή στο Χώρο σας!

Platinum Bay (Jewellery) LTD T/A Guccinara Thorens House, Beck Court, Cardiff Gate Business Park, Cardiff, CF23 8RP, United Kingdom

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Best Price!

Περιλαμβάνει δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα (x) Υπέροχο και Μοντέρνο Βραχιόλι από δερματίνη, με σύμβολο το λουλούδι, φτιαγμένο με στοιχεία Swarovski και με μαγνητικό κούμπωμα, με την Αποστολή στο Χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για τον ίδιο ή για δώρο.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας για αποστολή στο χώρο σας πατήστε εξαργύρωση στο κουπόνι που θα σταλεί στο email σας η μέσα από το λογαριασμό σας και συμπληρώστε τα στοιχεία αποστολής και το χρώμα (χρόνος παράδοσης x-x ημέρες από την παραγγελία με ταχυδρομείο).
 • Μετά την εξαργύρωση η εταιρία αποστέλλει το προϊόν και δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Βραχιόλι από δερματίνη, με σύμβολο το λουλούδι, φτιαγμένο με στοιχεία Swarovski
 • Ένα μοντέρνο και ξεχωριστό βραχιόλι, με μαγνητικό κούμπωμα.
 • Σε λευκό ή μαύρο χρώμα, για να ταιριάζει με όλα.
 • Χαρίστε ένα κόσμημα στον εαυτό σας ή προσφέρετέ το ως δώρο.
 • Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Περιγραφή

16.90€ για ένα Υπέροχο και Μοντέρνο Βραχιόλι από δερματίνη, με σύμβολο το λουλούδι, φτιαγμένο με στοιχεία Swarovski και με μαγνητικό κούμπωμα, σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με την Αποστολή στο Χώρο σας!

16.90€ για ένα Υπέροχο και Μοντέρνο Βραχιόλι από δερματίνη, με σύμβολο το λουλούδι, φτιαγμένο με στοιχεία Swarovski και με μαγνητικό κούμπωμα, σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με την Αποστολή στο Χώρο σας!

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Platinum Bay (Jewellery) LTD T/A Guccinara]

item has less then 1 vote