Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Spa Μασάζ: Το απόλυτο ΔΩΡΟ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μόνο για ζευγάρια! 19€ για ένα Εορταστικό Πρόγραμμα (2 ατόμων) χαλάρωσης και αναζωογόνησης που περιλαμβάνει Massage Wave με συνδυασμό Thermal Wave με Hot Towels θερμαινόμενες πετσέτες και Full Body Massage με αιθέρια έλαια διαφόρων τεχνικών μαζί με πρεσσοθεραπεία στα πόδια, διάρκειας 60 λεπτών, με τον/την σύντροφό σας δίπλα σας! Αρχική αξία 60€

Body and Health Αρματωλών και Κλεφτών 38, Αμπελόκηποι

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€60
Έκπτωση
68%
Κερδίζεις
41.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για x άτομα και αντιστοιχεί σε ένα Εορταστικό Πρόγραμμα χαλάρωσης και αναζωογόνησης (x ατόμων) που περιλαμβάνει:
  • Massage Wave με συνδυασμό Thermal Wave με Hot Towels θερμαινόμενες πετσέτες
  • και Full Body Massage με αιθέρια έλαια διαφόρων τεχνικών μαζί με πρεσσοθεραπεία στα πόδια.
 • Η προσφορά αφορά μόνο ζευγάρια.
 • Η διάρκεια της υπηρεσίας είναι x λεπτά.
 • Ο χώρος είναι διαμορφωμένος, ώστε να έχετε τον/την σύντροφό σας δίπλα σας.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας επικοινωνήστε για ραντεβού στο x x (x.x-x.x) τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα και για ακύρωση x ημέρα νωρίτερα (ημέρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή).
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Το απόλυτο ΔΩΡΟ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αποκλειστικά για ζευγάρια!!
 • Απολαύστε με τον/την σύντροφό σας 60 λεπτά Massage Wave, με συνδυασμό Thermal Wave με Hot Towels θερμαινόμενες πετσέτες και Full Body Massage διαφόρων τεχνικών & πρεσσοθεραπεία στα πόδια.
 • Απόλυτη χαλάρωση & αναζωογόνηση.

Περιγραφή

Η προσφορά αφορά 2 άτομα, έχει διάρκεια 60 λεπτά και περιλαμβάνει:

Massage Wave με συνδυασμό Thermal Wave με Hot Towels θερμαινόμενες πετσέτες

Full Body Massage με αιθέρια έλαια διαφόρων τεχνικών

Πρεσσοθεραπεία στα πόδια

Η εταιρία “Body and Health” ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες διαγνωστικού κέντρου, φροντίδας σώματος και εναλλακτικών θεραπειών για καλύτερη υγεία, ευεξία και  ποιότητα ζωής σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές υπηρεσίες στην προάσπιση της υγείας και ευεξίας. Προσφέρει πρωτοποριακού τύπου συνδυαστικά massage για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ανακούφιση από πόνους. H Βοdy & Health εξειδικευμένη στο χώρο των προγραμμάτων μασάζ active αποτελεί μία καινοτομία και προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας πρωτοποριακά προγράμματα συνδυαστικών τύπων - μορφών μασάζ για πλήρη ευεξία, χαλάρωση για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Body and Health]

item has less then 1 vote