Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ


Προσφορά για Spa Μασάζ: Ταϊλανδέζικο Μασάζ με έλαια για όσους αναζητούν να ανακουφιστούν από τους μυϊκούς πόνους και για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν από την ένταση και το άγχος της σύγχρονης ζωής, διάρκειας 25 λεπτών ή 50 λεπτών, για ένα ή δύο άτομα (από 12€), από την Ολιστική Θεραπευτική!

Ολιστική Θεραπευτική Πλατεία Βικτώριας 2

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

12.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€20
Έκπτωση
40%
Κερδίζεις
8.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά και μπορείτε να το εξαργυρώσετε αμέσως.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε μία (x) συνεδρία Ταϊλανδέζικου Μασάζ και ισχύουν τα εξής:
  • κουπόνι x€ (από x€) για ένα (x) άτομο, διάρκειας x λεπτών,
  • κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) άτομα, διάρκειας x λεπτών,
  • κουπόνι x€ (από x€) για ένα (x) άτομο, διάρκειας x λεπτών,
  • κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) άτομα, διάρκειας x λεπτών.
 • Πριν την υπηρεσία λαμβάνεται πλήρες ιατρικό ιστορικό. Προτείνεται η προσέλευση x λεπτών νωρίτερα στο χώρο για να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, είτε για τον ίδιο, είτε για δώρο σε φίλους & συγγενικά του πρόσωπα.
 • Η προσφορά αφορά άντρες και γυναίκες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία x ημέρες νωρίτερα με την επιχείρηση στο x x x x (καθημερινά x:x-x:x) και η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μη εμφάνιση σε καθορισμένο ραντεβού χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, ισοδυναμεί με ακύρωση του κουπονιού αγοράς.
 • Η συνεδρία μπορεί να εξαργυρωθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών x:x-x:x.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Το κουπόνι εξαργυρώνεται στο χώρο της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Αποτελεί εξαιρετική λύση για όσους αναζητούν να ανακουφιστούν από τους μυϊκούς πόνους που επιφέρει η πολύωρη εργασία και η καθιστική ζωή, καθώς και για όσους θέλουν να χαλαρώσουν από την ένταση και το άγχος των απαιτήσεων της σύγχρονης ζωής.
 • Το ταϊλανδέζικο μασάζ με έλαια γίνεται στο ειδικό κρεβάτι του μασάζ, κατά βάση στις ίδιες ενεργειακές γραμμές με το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, αλλά ο θεραπευτής χρησιμοποιεί περισσότερες μαλάξεις αντί για πιέσεις και η κίνηση γίνεται πιο απαλή και εύκολη με τη χρήση φυτικού (φαρμακευτικής ποιότητας) αμυγδαλέλαιου.
 • Εξαιρετική θεραπεία τόσο για να την απολαύσετε μόνοι σας όσο και παρέα με το έτερον ήμισυ, το φίλο ή τη φίλη σας!

Περιγραφή

Ταϊλανδέζικο Μασάζ με έλαια για όσους αναζητούν να ανακουφιστούν από τους μυϊκούς πόνους και για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν από την ένταση και το άγχος της σύγχρονης ζωής, διάρκειας 25 λεπτών ή 50 λεπτών, για ένα ή δύο άτομα (από 12€), από την Ολιστική Θεραπευτική!

Ταϊλανδέζικο Μασάζ με έλαια για όσους αναζητούν να ανακουφιστούν από τους μυϊκούς πόνους και για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν από την ένταση και το άγχος της σύγχρονης ζωής, διάρκειας 25 λεπτών (12€ από 20€ για ένα άτομο ή 19€ από 40€ για δύο άτομα) ή διάρκειας 50 λεπτών (19€ από 40€ για ένα άτομο ή 29€ από 80€ για δύο άτομα), από την Ολιστική Θεραπευτική!

Το ταϊλανδέζικο μασάζ με έλαια αποτελεί ένα συνδυασμό της αρχαίας τέχνης του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ με την παράλληλη χρήση φυτικών ελαίων, εκμεταλλευόμενο έτσι τα καλύτερα στοιχεία της Ανατολής και της Δύσης. Μην το μπερδεύετε με το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ που γίνεται στο πάτωμα και πάνω από τα ρούχα, πραγματοποιώντας, ως επί το πλείστον, παθητικές διατάσεις και πιέσεις.

Γίνεται στο ειδικό κρεβάτι του μασάζ, κατά βάση στις ίδιες ενεργειακές γραμμές με το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, αλλά ο θεραπευτής χρησιμοποιεί περισσότερες μαλάξεις αντί για πιέσεις και η κίνηση γίνεται πιο απαλή και εύκολη με τη χρήση φυτικού (φαρμακευτικής ποιότητας) αμυγδαλέλαιου. Αποτελεί εξαιρετική λύση για όσους αναζητούν να ανακουφιστούν από τους μυϊκούς πόνους που επιφέρει η πολύωρη εργασία και η καθιστική ζωή, καθώς και για όσους από εμάς θέλουμε να χαλαρώσουμε από την ένταση και το άγχος που μας επιβάλλουν οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Επικεντρώνεται στις ενεργειακές γραμμές του σώματος και με έντονη μάλαξη και πίεση στα κατάλληλα σημεία στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνησή σας. Λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα, ενώ προσβλέπει στη βελτίωση της οξυγόνωσης και την απομάκρυνση των τοξινών από τους ιστούς. Η σωστή εφαρμογή των μαλάξεων χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς και τις περιτονίες. Βοηθάει στη λεμφική κυκλοφορία και τη διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και γενικότερα την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Αρπάξτε αυτήν την ευκαιρία και κάντε στον εαυτό σας (ή/και σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο) ένα αφάνταστα απολαυστικό δώρο!