Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Spa Μασάζ: Συνεδρία Antistress - Μυοχαλαρωτικό Μασάζ που μας βοηθάει να χειριστούμε το άγχος στη ζωή μας, ενώ βοηθάει το σώμα μας να ξεκουραστεί, να αναζωογονηθεί και να αναγεννηθεί, για άνδρες & γυναίκες, διάρκειας 25 ή 50 λεπτών, για ένα ή δύο άτομα (από 12€) από την Ολιστική Θεραπευτική

Ολιστική Θεραπευτική Πλατεία Βικτώριας 2

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

12.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€20
Έκπτωση
40%
Κερδίζεις
8.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά και μπορείτε να το εξαργυρώσετε αμέσως.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε μία (x) συνεδρία Antistress-Μυοχαλαρωτικό Μασάζ και ισχύουν τα εξής:
  • κουπόνι x€ (από x€) για μία συνεδρία Antistress-Μυοχαλαρωτικό Μασάζ για ένα (x) άτομο, διάρκειας x λεπτών,
  • κουπόνι x€ (από x€) για μία συνεδρία Antistress-Μυοχαλαρωτικό Μασάζ για δύο (x) άτομα, διάρκειας x λεπτών,
  • κουπόνι x€ (από x€) για μία συνεδρία Antistress-Μυοχαλαρωτικό Μασάζ για ένα (x) άτομο, διάρκειας x λεπτών,
  • κουπόνι x€ (από x€) για μία συνεδρία Antistress-Μυοχαλαρωτικό Μασάζ για δύο (x) άτομα, διάρκειας x λεπτών.
 • Πριν την υπηρεσία λαμβάνεται πλήρες ιατρικό ιστορικό. Προτείνεται η προσέλευση x λεπτών νωρίτερα στο χώρο για να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, είτε για τον ίδιο, είτε για δώρο σε φίλους & συγγενικά του πρόσωπα.
 • Η προσφορά αφορά άντρες και γυναίκες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία x ημέρες νωρίτερα με την επιχείρηση στο x (καθημερινά x:x-x:x).και η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μη εμφάνιση σε καθορισμένο ραντεβού χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, ισοδυναμεί με ακύρωση του κουπονιού αγοράς.
 • Η συνεδρία μπορεί να εξαργυρωθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών x:x-x:x.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Το κουπόνι εξαργυρώνεται στο χώρο της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν πως θα ξεπεράσουν τα αυξημένα ή υπερβολικά επίπεδα του στρες.
 • Γιατί το σώμα χρειάζεται βοήθεια και ξεκούραση για να αναγεννηθεί και να αναζωογονηθεί!
 • Εκτεταμένες περίοδοι αυξημένης πίεσης μπορεί να μην προκαλούν προβλήματα στην αρχή, αλλά με τον καιρό παίζουν ένα μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη πολλών ασθενειών και στην επιδείνωση των υφιστάμενων.

Περιγραφή

Συνεδρία Antistress - Μυοχαλαρωτικό Μασάζ που μας βοηθάει να χειριστούμε το άγχος στη ζωή μας, ενώ βοηθάει το σώμα μας να ξεκουραστεί, να αναζωογονηθεί και να αναγεννηθεί, για άνδρες & γυναίκες, διάρκειας 25 ή 50 λεπτών, για ένα ή δύο άτομα (από 12€) από την Ολιστική Θεραπευτική

Συνεδρία "Antistress - Μυοχαλαρωτικό Μασάζ" που μας βοηθάει να χειριστούμε το άγχος στη ζωή μας, ενώ βοηθάει το σώμα μας να ξεκουραστεί, να αναζωογονηθεί και να αναγεννηθεί, για άνδρες και γυναίκες, διάρκειας 25 λεπτών (12€ από 20€ για ένα άτομο ή 19€ από 40€ για δύο άτομα) ή διάρκειας 50 λεπτών (19€ από 40€ για ένα άτομο ή 29€ από 80€ για δύο άτομα) από την Ολιστική Θεραπευτική!

Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Stanford κατέληξε στο συμπέρασμα πως περισσότερο από το 96% όλων των ασθενειών στο σύγχρονο κόσμο οφείλονται στο άγχος. Το πόρισμα αυτό είναι συγκλονιστικό! Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από εμάς, πλέον γνωρίζουμε ήδη πόσο νερό πρέπει να πίνουμε κάθε μέρα, τι είδους τρόφιμα πρέπει να τρώμε για να διατηρήσουμε την υγεία μας, και σε πόση φυσική δραστηριότητα θα πρέπει να συμμετέχουμε κάθε εβδομάδα.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πώς να χειριστούμε το άγχος στη ζωή μας. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά πώς να ξεπεράσουμε τα αυξημένα ή υπερβολικά επίπεδα του στρες. Το σώμα χρειάζεται ξεκούραση για να αναγεννηθεί, να αναζωογονηθεί. Εκτεταμένες περίοδοι αυξημένης πίεσης μπορεί να μην προκαλούν προβλήματα στην αρχή, αλλά με τον καιρό παίζουν ένα μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη πολλών ασθενειών και στην επιδείνωση των υφιστάμενων.

Μπορούμε να απαριθμήσουμε πολλά συμπτώματα, όπως: αϋπνία, συχνοί πονοκέφαλοι, αίσθημα κακουχίας, πεπτικά προβλήματα, πόνοι στους μύες και τις αρθρώσεις, εξάντληση, κατάθλιψη, κλπ. που σηματοδοτούν μια αλλαγή στην ψυχολογική και σωματική μας κατάσταση. Το Μασάζ βοηθά τη διαδικασία επούλωσης, αναζωογονεί τα κουρασμένα μέρη του σώματος, καθώς και ολόκληρο τον οργανισμό. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας μας, την επιβράδυνση της εξέλιξης ήδη υπάρχουσας νόσου, ή μπορεί και να την αντιστρέψει. Η εμπειρία αποδεικνύει, εδώ και πολλές δεκαετίες, ότι το μασάζ είναι μια ευχάριστη και αποτελεσματική θεραπεία στην αντιμετώπιση του άγχους.

Το Antistress – Μυοχαλαρωτικό Μασάζ είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να μειώσουν το στρες στην καθημερινή ρουτίνα τους, να βελτιώσουν την κυκλοφορία, να χαλαρώσουν το μυαλό, να ενισχύσουν τη ροή του αίματος, να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσουν το σωματικό πόνο. Είναι μια εξαιρετική θεραπεία τόσο για να την απολαύσετε μόνοι σας , όσο και παρέα με το έτερον ήμισυ, το φίλο ή τη φίλη σας.