Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Σινεμά Θέατρο: Παιδική παράσταση Ο Παπουτσωμένος Γάτος, ένα αριστουργηματικό παραμύθι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, στην παιδική σκηνή του θεάτρου Μπροντγουαίη! 5€ για είσοδο ενός (1) ατόμου - αρχική 10€

Θέατρο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ Αγίου Μελετίου 61Α, Κυψέλη

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€10
Έκπτωση
50%
Κερδίζεις
5.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού η επιχείρηση δεν θα δίνει την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά και μπορείτε να το εξαργυρώσετε για κράτηση από x/x/x.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί για την είσοδο ενός (x) ατόμου στην παιδική παράσταση Ο Παπουτσωμένος Γάτος στο θέατρο Μπροντγουαίη.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (και για δώρο).
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο x x.
 • Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις κάθε Κυριακή - Ώρα Έναρξης x.x και x.x - Διάρκεια Θεατρικής Παράστασης: x λεπτά.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή στο ταμείο του θεάτρου.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», μια παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς & μεγάλους!
 • Ένα αριστουργηματικό παραμύθι στην παιδική σκηνή του θεάτρου Μπροντγουαίη.
 • Γιατί το παιδικό θέατρο μορφώνει & ψυχαγωγεί.
 • Μια παράσταση με πολύ τραγούδι και γέλιο, κατάλληλο για παιδιά 3 έως 15 ετών.

Περιγραφή

Παιδική παράσταση Ο Παπουτσωμένος Γάτος, ένα αριστουργηματικό παραμύθι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, στην παιδική σκηνή του θεάτρου Μπροντγουαίη! 5€ για είσοδο ενός (1) ατόμου - αρχική 10€

Υποθεση του εργου

Ένας μυλωνάς είχε τρεις γιους, τον μύλο του, έναν γάιδαρο και έναν γάτο. Όταν πέθανε ο μυλωνάς οι τρεις γιοι χώρισαν την περιουσία. Ο μεγαλύτερος γιος πήρε τον μύλο, ο δεύτερος τον γάιδαρο και ο τρίτος, για τον οποίο  δεν είχε μείνει τίποτε άλλο, πήρε τον γάτο Ο γάτος καταφέρνει να πείσει τον γιο του μυλωνά ινα του φτιάξει ένα ζευγάρι μπότες. Από το σημείο εκείνο και μετά ο γάτος εξασφαλίζει στο νέο του αφεντικό αρχικά χρυσάφι, μετά μεγάλη ιδιοκτησία σε γη και ένα παλάτι και στο τέλος την ίδια την βασιλοπούλα για σύζυγο.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Λιούμπης

Σκηνικά-Κοστούμια: Χάρης Σεπεντζής

Μουσική: Σάκης Τσιλίκης

Χορογραφίες: Σίμων Πάτροκλος

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Βασίλης Πλατάκης

Ερμηνεύουν: Ανδ. Ρωμανού, Γ. Λιούμπης, Άννα Μαρία Βιδάλη, Έλενα Αθανασοπούλου, Κωνσταντίνος Πάνος

Παιδική παράσταση Ο Παπουτσωμένος Γάτος, ένα αριστουργηματικό παραμύθι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, στην παιδική σκηνή του θεάτρου Μπροντγουαίη! 5€ για είσοδο ενός (1) ατόμου - αρχική 10€