Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)

Δυστυχώς... δεν πρόλαβες αυτή την προσφορά του LiveDeal!

Γράψε το email σου για να μη χάσεις ξανά άλλη προσφορά του LiveDeal!

Προσφορά για Αυτοκίνητο: Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου μόνο με 29€, με αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση εσωτερικών πλαστικών, απολύμανση και απόσμωση εσωτερικού και A/C με συσκευή όζοντος, στο ΑΥΡΑ Car Wash στη Νέα Φιλαδέλφεια! Αρχική αξία 80€

ΑΥΡΑ CAR WASH Αντιοχείας 2 & Κανάρη, Νέα Φιλαδέλφεια

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€80
Έκπτωση
64%
Κερδίζεις
51.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας (ι.χ. & τζιπ έως x θέσεων) που περιλαμβάνει:
  • αφαίρεση λεκέδων,
  • συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών,
  • απολύμανση και απόσμωση εσωτερικού και A/C με συσκευή όζοντος.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (και για δώρο).
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας επικοινωνήστε για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα στα x x, x και για ακύρωση ραντεβού ενημέρωση μία ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο x:x-x:x.
 • Ο βιολογικός καθαρισμός ολοκληρώνεται σε μια επίσκεψη και διαρκεί x-x ώρες.
 • Δεν ισχύει για αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης, αγροτικά, αυτοκίνητα εγκαταλελειμμένα ή πλημμυρισμένα, αυτοκίνητα με χρήση από κατοικίδια ζώα.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Σεβασμός στο περιβάλλον καθώς για το πλύσιμο αυτοκινήτου χρησιμοποιούνται οικολογικά καθαριστικά που προστατεύουν και δε ρυπαίνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.
 • Εγγύηση ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν καθώς διαθέτουν πολυετή εμπειρία, πιστοποιημένα υλικά και εξασφαλίζουν αποτελέσματα που διαρκούν.
 • Προστατέψτε την υγεία σας από τα ανεπιθύμητα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς με ένα καλό και προσεκτικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας!
 • Δείτε δείγματα της επαγγελματικής δουλειάς τους πατώντας ΕΔΩ.

Περιγραφή

Η πολυετής πείρα στον χώρο του αυτοκινήτου, το προσωπικό μεράκι, η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα αρίστης ποιότητας υλικά μας, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα του αψογου καθαρισμού στο αυτοκίνητο σας. Ιδανικό για όλους, απαραίτητο σε οικογένειες με παιδιά και σε ταξί. Το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά καθαρό και δείχνει σαν καινούριο!

Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου μόνο με 29€, με αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση εσωτερικών πλαστικών, απολύμανση και απόσμωση εσωτερικού και A/C με συσκευή όζοντος, στο ΑΥΡΑ Car Wash στη Νέα Φιλαδέλφεια! Αρχική αξία 120€

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του ΑΥΡΑ Car Wash θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την άψογη καθαριότητα και απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου σας για να μπορείτε να χαρείτε κάθε ώρα που περνάτε σ' αυτό, απαλλαγμένοι από μικρόβια και δυσοσμίες.

Η τακτική και εξειδικευμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας δεν είναι πολυτέλεια αλλά μία απαραίτητη διαδικασία για να απολαμβάνετε τις πιο άνετες και ασφαλείς εμπειρίες οδήγησης. Το Αύρα Car wash με τεχνογνωσία και εξειδίκευση προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο σας στο πιο απολαυστικό περιβάλλον οδήγησης.

Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου μόνο με 29€, με αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση εσωτερικών πλαστικών, απολύμανση και απόσμωση εσωτερικού και A/C με συσκευή όζοντος, στο ΑΥΡΑ Car Wash στη Νέα Φιλαδέλφεια! Αρχική αξία 120€

Εξασφαλίστε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο του αυτοκινήτου με την λεπτομερή φροντίδα μίας άρτια οργανωμένης ομάδας. Εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα αλλά και από τις πιο προνομιακές τιμές και ετοιμαστείτε να επιστρέψετε ξανά! Γιατί στο Αύρα Car Wash σας οδηγεί το συμφέρον σας από μόνο του!


Ενημερώσου για προσφορές