Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DEALS ΕΔΩ


Προσφορά για Υγεία: Κατ οίκον Βιοανάλυση Σώματος (Bio Impedance Analysis) με την εξελιγμένη συσκευή Tanita BC-545 (19€ για 1 άτομο ή 30€ για 2 άτομα στον ίδιο χώρο), με άμεση παράδοση γραπτών αποτελεσμάτων, αξιολόγηση και συμβουλευτική, εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, από το Home Body Bioanalysis Lab!

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr

από

19.00

ΕΛΗΞΕ
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€80
Έκπτωση
76%
Κερδίζεις
61.00

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (κατόπιν ραντεβού).
 • Επιλογές κουπονιών:
  • Κουπόνι x€ (από x€) για μία (x) Κατ οίκον Βιοανάλυση Σώματος (Bio Impedance Analysis), με την εξελιγμένη συσκευή Tanita BC-x, για ένα (x) άτομο.
  • Κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) Κατ οίκον Βιοαναλύσεις Σώματος (Bio Impedance Analysis), με την εξελιγμένη συσκευή Tanita BC-x, για δύο (x) άτομα - μία/άτομο, με την προϋπόθεση ότι τα δύο άτομα βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (και για δώρο).
 • Η προσφορά αφορά γυναίκες και άνδρες.
 • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική. Για περιοχές που απαιτείται Αττική οδός υπάρχει επιβάρυνση x€, τα οποία καταβάλλονται στη Σύμβουλο-Διατροφολόγο την ημέρα της εξαργύρωσης.
 • Άμεση παράδοση γραπτών αποτελεσμάτων. Η μέτρηση είναι σύντομη και απολύτα ασφαλής.
 • Η μέτρηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν ο-η ενδιαφερόμενος-η φέρει προσθετικές λάμες, βίδες, βηματοτοδότη ή είναι έγκυος.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε για ραντεβού τουλάχιστον x ημέρες νωρίτερα με την επιχείρηση στο x (Δευτέρα - Παρασκευή x.x-x.x & x.x-x.x).
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση σε εκτυπωμένη μορφή.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Κατ οίκον Βιοανάλυση Σώματος (Bio Impedance Analysis) με την εξελιγμένη συσκευή Tanita BC-545!
 • Άμεση παράδοση γραπτών αποτελεσμάτων, αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και συμβουλευτική για προβλήματα που ίσως προκύψουν από την αξιολόγηση.
 • Απαραίτητη εξέταση, γιατί το συνολικό βάρος του σώματος δεν δείχνει με ακρίβεια την πραγματική κατάσταση υγείας ενός ατόμου.
 • Η Tanita BC 545 είναι ο μοναδικός ζυγός λιπομετρητής τμηματικής ανάλυσης, ικανός να αποδώσει δέκα διαφορετικές παραμέτρους στα αποτελέσματά του, για μία γρήγορη και λεπτομερή αξιολόγηση.
 • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

Περιγραφή

Κατ οίκον Βιοανάλυση Σώματος  (Bio Impedance Analysis ) με την εξελιγμένη συσκευή Tanita BC-545

Γιατί πρέπει να γνωρίζουμε ποιά είναι η σύσταση του σώματός μας; 

Το συνολικό βάρος είναι από μόνο του μικρής σημασίας και πάρα πολλοί άνθρωποι βασίζουν τη δίαιτά τους σε αυτό που βλέπουν στη ζυγαριά του μπάνιου. Ανεξάρτητα του συνολικού βάρους, εάν οι αναλογίες της άλιπης μάζας και του λίπους είναι μέσα στα καθιερωμένα προτεινόμενα όρια, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος εμφάνισης προβλημάτων που συνδέονται με την παχυσαρκία ,όπως είναι η οστεοπόρωση, η αρτηριοσκλήρωση, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα με τα νεφρά κ.α.  

Το συνολικό βάρος του σώματος δεν δείχνει με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας του ατόμου. 

Τί είναι η σύσταση σώματος - λιπομέτρηση 

Η σύσταση του σώματος είναι το σύνολο της άνευ λίπους σωματικής μάζας και του λίπους που συνιστούν το συνολικό βάρος του σώματος.

Η άλιπη μάζα συμπεριλαμβάνει τα οστά, τους μύες, το νερό, συνδετικούς και οργανικούς ιστούς. Το σωματικό λίπος αποτελείται από το δομικό και το αποθηκευτικό λίπος.

Στο δομικό λίπος περιλαμβάνεται το λίπος οργάνων και ιστών όπως νεύρα, πνεύμονες, συκώτι, εγκέφαλος, και μαστικοί αδένες. Το αποθηκευτικό λίπος βρίσκεται κυρίως στον λιπώδη ιστό.

Η Tanita BC 545 είναι ο μοναδικός ζυγός λιπομετρητής τμηματικής ανάλυσης, ικανός να αποδώσει 10 διαφορετικές παραμέτρους στα αποτελέσματά του, για μία γρήγορη και λεπτομερή αξιολόγηση και παρέχει:

- Ηλεκτρόδια χειρός για μέτρηση λίπους %  (από 5 ετών έως– 99 ετών)

- Ποσοστό συνολικής υδάτωσης σώματος

- Φυσιολογικές τιμές για ενήλικες και παιδιά άνω των 5 ετών

- Σωματική Κατάταξη

- Αξιολόγηση Σπλαχνικού λίπους

- Φυσιολογικές τιμές Σπλαχνικού λίπους

- Οστική μάζα

- Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός

- Μεταβολική Ηλικία

- Δείκτης Μάζας Σώματος

- Αξιολόγηση Σωματικής Κατάστασης (επίπεδο φυσικής κατάστασης)

- Ημερήσια Θερμιδική Κατανάλωση

- Ειδική λειτουργία για αθλητές​ (ρυθμίστε τέλεια τον τρόπο εκγύμνασής σας και θέστε στόχους για αύξηση την μυϊκής μάζας και μείωση του λίπους σε όποια περιοχή του σώματος επιθυμείτε)

- 150kg μέγιστο βάρος ζύγισης

- Μέτρηση σε 1'

Η μέτρηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν ο-η ενδιαφερόμενος-η φέρει προσθετικές λάμες, βίδες,  βηματοτοδότη ή είναι έγκυος.

Πληροφορίες Επιχείρησης


item has less then 1 vote