Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Ξενοδοχεία: Επισκεφτείτε τη μαγευτική Μάνη και τους Παραδοσιακούς Πέτρινους Πύργους Mani Stone Towers και απολαύστε ένα 3ημερο (2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα) από 58€!

Mani Stone Towers Δήμος Λεύκτρου

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Αρχ. Αξία
€140
Έκπτωση
59%
Κερδίζεις
82.00

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά για εξαργύρωση (βάσει διαθεσιμότητας) – Εξαιρείται η περίοδος των εορτών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας και για επιβεβαίωση κράτησης στο x ή x.
 • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί  σε δύο (x) διανυκτερεύσεις για δύο (x) άτομα στους Πέτρινους Πύργους Mani Stone Towers στη Μάνη με τις εξής επιλογές:
  • Κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) διανυκτερεύσεις x ατόμων σε double room με το όνομα Έρως.
  • Κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) διανυκτερεύσεις x ατόμων σε double room με το όνομα Δανάη.
  • Κουπόνι x€ (από x€) για δύο (x) διανυκτερεύσεις x ατόμων σε μία από τις Junior Suites με το όνομα Αθηνά ή Αγνάντι.
 • Μετά την κράτηση μπορείτε να κάνετε αλλαγή ημερομηνίας x ημέρες πριν την άφιξή σας.
 • Όλες οι κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας.
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για εσάς ή για δώρο και να λειτουργήσουν και αθροιστικά για επιπλέον διανυκτερεύσεις.
 • Εάν επιθυμείτε μία (x) επιπλέον διανυκτέρευση, καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των x€ για το double-room Έρως ή x€ για το double-room Δανάη ή x€ για τη junior suite Αγνάντι ή Αθηνά.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στον Ξενώνα Ραστώνη σε εκτυπωμένη μορφή κατά την άφιξη.
 • Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά της επιχείρησης.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Το συγκρότημα Mani Stone Towers βρίσκεται δίπλα στον Αγ. Νικόλαο, ένα μαγευτικό ψαροχώρι στο Δήμο Λεύκτρου της Μεσσηνιακής Μάνης.
 • Αποτελείται από τρεις ανεξάρτητους, λιθόδμητους πύργους, που ακολουθούν τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές γραμμές των πύργων και οχυρών της Μάνης.
 • Περάστε ένα παραδοσιακό 3ημερο στην όμορφη Μάνη & ζήστε στιγμές απόλαυσης.
 • Φιλοξενία-Χαλάρωση-Φύση

Περιγραφή

Έρως - double room

Διαθέτει διπλό κρεβάτι, καναπέ, τζάκι, μικρή κουζίνα, Α/C, TV, ψυγείο, μηχανή καφέ, τοστιέρα. Θέα θάλασσα.

Δανάη-double room

Διαθέτει διπλό κρεβάτι, καναπέ, τζάκι, μικρή κουζίνα, Α/C, TV, ψυγείο, μηχανή καφέ, τοστιέρα. Θέα θάλασσα.

Αθηνά ή Αγνάντι-Junior Suite

35m2 σε 2 επίπεδα στο δεύτερο όροφο του πύργου  με φανταστική θέα στην θάλασσα και δυνατότητα φιλοξενίας έως 2 επιπλέον παιδιών. Διαθέτει τζάκι, 2 A/C, ΤV 32'', ψυγείο, κουζίνα με φούρνο, μεγάλο μπάνιο, μηχανή καφέ, τοστιέρα και φυσικά απεριόριστη θέα.

Κατασκευές λιθόδμητες και πολυώροφες που το ύψος τους έφταναν μέχρι και τα 25 μέτρα ύψους και περιλάμβαναν μέχρι και 4 με 5 ορόφους. Κτιριακά συμπλέγματα που μπορούσαν να περιβάλουν ολόκληρη την κατοικία ή να αποτελούν το οχυρωμένο τμήμα της, που υψώνεται μέσα από την περιτειχισμένη αυλή.

Οι πύργοι της Μάνης ήταν καλά μελετημένα κτιριακά συμπλέγματα. Έτσι και εμείς συνεχίζουμε την παράδοση κατασκευάζοντας με τις καλύτερες προδιαγραφές πέτρινες αυτόνομες μεζονέτες εναρμονισμένες στο φυσικό τους περιβάλλον. Με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια για το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Το συγκρότημα Mani Stone Towers βρίσκεται δίπλα στον Αγ. Νικόλαο, ένα μαγευτικό ψαροχώρι στο Δήμο Λεύκτρου της Μεσσηνιακής Μάνης, στο μεσαίο ακρωτήριο της Πελοποννήσου. Αποτελείται από τρεις ανεξάρτητους, λιθόδμητους πύργους, που ακολουθούν τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές γραμμές των πύργων και οχυρών της Μάνης.

Το φυσικό κάλλος της περιοχής, η ιστορία της, η παράδοσή της, η αγωνιστικότητα και η ανδρεία που χαρακτήρισε τους ανθρώπους της στις δύσκολες περιπέτειες του Έθνους μας ανά τους αιώνες, την βάζουν δίπλα στις άλλες περιοχές σύμβολα της Ελλάδας, όπως η Κρήτη, η Ήπειρος, η Μακεδονία και οι λοιπές περιοχές της πατρίδας μας.

Η Μάνη είναι ένας ολόκληρος κόσμος, ιδιαίτερος, φτιαγμένος από αρχέτυπες εικόνες. Ακόμη και η Έξω Μάνη, από την αρχαία Αβία, τη σημερινή Παλιόχωρα, ως το Οίτυλο, είναι διαφορετική από τη Μέσα Μάνη, την Αποσκερή και την Προσηλιακή. Αν και το τοπίο της Μεσσηνιακής Μάνης είναι πιο ήμερο και πιο πλούσιο από εκείνο της Λακωνικής, ο πολιτισμός των ανθρώπων, το σύστημα των αξιών τους, επιβάλλεται πάνω στον τόπο και χαρίζει στα πράγματα μια σαγηνευτική λιτότητα.

Πληροφορίες Επιχείρησης

[Image: Mani Stone Towers]

item has less then 1 vote