Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στο Newsletter για Αθήνα και Ενημερώσου για τις προσφορές μας, πάρε μέρος σε Διαγωνισμούς, Κέρδισε απίθανα δώρα, Μάθε πρώτος για όλα τα νέα μας!
(Μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις)
Δυστυχώς δεν πρόλαβες την προσφορά! Κάνε Δωρεάν Εγγραφή για να σε ενημερώσουμε για νέες προσφορές!
Το LiveDeal θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.
Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε αποθηκεύονται στους servers του LiveDeal σε ιδιόκτητη πλατφόρμα αποστολής newsletters σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης μας.

Προσφορά για Εκπαίδευση: Εξ αποστάσεως Σεμινάρια Αγγλικής Γλώσσας, κατάλληλα για απόκτηση Πτυχίου (Lower, Advanced, Proficiency), αναγνωρισμένου από ΑΣΕΠ (δημόσιο, ιδιωτικό τομέα και για σπουδές στο εξωτερικό), χωρίς προφορικά και έκθεση, με το κύρος του Πανεπιστημίου του Cambridge. Με την αγορά κουπονιού 9€ έχετε έκπτωση 60%, από το εκπαιδευτικό κέντρο Smart Modern Studies!

Smart Modern Studies Ιγνατίου 80, Πετρούπολη

Θέλω να μάθω για τους τρόπους πληρωμής στο LiveDeal.gr
Η προσφορά έκλεισε
Έκπτωση
60%

Για γυναίκες Για άνδρες

Προϋποθέσεις Προσφοράς

Η προσφορά έκλεισε

 • Η τιμή της προσφοράς ισχύει μόνο με την αγορά και την επίδειξη του κουπονιού στην επιχείρηση (χωρίς την αγορά του κουπονιού δεν θα λάβετε την ειδική τιμή).
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο μετά την αγορά και μπορείτε να το εξαργυρώσετε αμέσως.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη (για τον ίδιο ή για δώρο).
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και αντιστοιχεί σε Έκπτωση x% για Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στο επίπεδο που επιθυμείτε (Lower-Advanced ή Proficiency) αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και για σπουδές στο εξωτερικό.
 • Επιλέγετε από τα εξής προγράμματα σπουδών:
  • ENGLISH BASIC-LOWER επίπεδο Bx-Bx, διάρκειας x μηνών, αρχική αξία x€ - με το κουπόνι τελική τιμή x€
  • ENGLISH ADVANCED PROFICIENCY επίπεδα Cx -Cx, διάρκειας x μηνών, αρχική αξία x€ - με το κουπόνι τελική τιμή x€
  • ENGLISH BASIC-LOWER-ADVANCE-PROFICIENCY επίπεδα Bx-Bx-Cx-Cx, διάρκειας x μηνών, αρχική αξία x€ - με το κουπόνι τελική τιμή x€
 • Οι σπουδαστές μπορεί να πιστοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων. Το κόστος πιστοποίησης δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά και κοστίζει x€.
 • Εξετάσεις διενεργούνται κάθε μήνα.
 • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται σε αντίστοιχες μηνιαίες δόσεις (έως x δόσεις).
 • Τα εξ’ αποστάσεως μαθήματα διεξάγονται μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας «on line» video - μάθημα και με διαδραστικά προγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό.
 • Σπουδαστής ο οποίος είναι σε κάποιο επίπεδο μπορεί να παρακολουθεί μόνο το επίπεδο που τον ενδιαφέρει αρκεί να αποδείξει ότι έχει τις απαραίτητες γνώσεις να ανταποκριθεί.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης και σε τμήμα, κατόπιν συνεννόησης με τη σχολή με επιπλέον κόστος x€ ανά επίπεδο.
 • Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο x x ή στο x x (Δευτέρα- Παρασκευή x:x -x:x).
 • Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν φπα.
 • Απαιτείται η προσκόμιση του κουπονιού στην επιχείρηση.
Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις

Λίγα Λόγια

 • Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για την απόκτηση του αναγνωρισμένου Πτυχίου Αγγλικών στο επίπεδο που επιθυμείτε (Lower, Advanced, Proficiency) με το κύρος του Πανεπιστημίου του Cambridge.
 • Τμήματα ενός, δύο, τριών ή τεσσάρων μηνών, με διδακτικές αλλά και απεριόριστες εργαστηριακές ώρες μέσω ειδικής πλατφόρμας στο ανάλογο επίπεδο, πτυχίο του κάθε σπουδαστή.
 • Οι εξετάσεις δεν απαιτούν Έκθεση & Προφορική εξέταση.
 • Το BULATS είναι ένα μοναδικό, ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα αξιολόγησης της γλωσσομάθειας στην αγγλική και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Οι εξετάσεις διενεργούνται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge ESOL Examinations – κορυφαίο παγκοσμίως οργανισμό στις εξετάσεις αξιολόγησης της αγγλικής γλώσσας.     
 • Το Κέντρο Smart Modern Studies λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια και είχε 100% επιτυχία το 2013-2014 στις εξετάσεις των Αγγλικών στα αντίστοιχα επιλεγμένα επίπεδα γλωσσομάθειας των υποψηφίων σπουδαστών της.

Περιγραφή

Η Προσφορά περιλαμβάνει τις εξής επιλογές:

1. την on-line εκπαιδευτική πλατφόρμα προετοιμασίας, 3μηνης διάρκειας για πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις & την απόκτηση του πτυχίου επιπέδου από Β1-Β2 (Basic-Lower), από 700€ μόνο 350€ (με αγορά κουπονιού των 9€)

2. την on-line εκπαιδευτική πλατφόρμα προετοιμασίας 3μηνης διάρκειας για πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις & την απόκτηση του πτυχίου επιπέδου C1-C2 (Advanced-Proficiency), από 700€ μόνο 350€ (με αγορά κουπονιού των 9€)

3. και τις 2 εκπαιδευτικές πλατφόρμες 6μηνης διάρκειας για πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις & την απόκτηση του πτυχίου επιπέδου από Β1 έως C2 (proficiency), από 1500€ μόνο 600€ (με αγορά κουπονιού των 9€)

Τα πτυχία Αγγλικών είναι:

- BULATS – Cambridge

- ΤΙΕ - Test of Interactive English (TIE)

- IELTS - INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM

- TOEIC - Τest of English for International Communication

Τι είναι το BULATS;

Το BULATS είναι ένα μοναδικό, ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα αξιολόγησης της γλωσσομάθειας στην αγγλική και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Οι εξετάσεις διενεργούνται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge ESOL Examinations – κορυφαίο παγκοσμίως οργανισμό στις εξετάσεις αξιολόγησης της αγγλικής γλώσσας.

Αυτή η ευέλικτη, ακριβής και ταχεία αξιολόγηση των γλωσσικών δεξιοτήτων είναι ιδανική στα πλαίσια προσλήψεων, προαγωγών, εισαγωγής στην ανώτερη εκπαίδευση ή ως διαγνωστική εξέταση. Το BULATS αναγνωρίζεται ανά τον κόσμο ως μέτρο σύγκρισης για την αξιολόγηση της γλωσσομάθειας και χρησιμοποιείται εξίσου από κυβερνητικούς φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Το BULATS test χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και επαγγελματικούς οργανισμούς παγκοσμίως. Το BULATS έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων για επικοινωνιακές ικανότητες των υπαλλήλων τους.

Στην Ελλάδα το BULATS αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ στα επίπεδα Β1, Β2, C1 και C2 δηλαδή στη μέτρια γνώση (B1) , στη καλή γνώση (Lower) , στην πολύ καλή γνώση (Advanced) και στην άριστη γνώση (Proficiency).

Πλεονεκτήματα του BULATS

- To Bulats αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ.

- Διεξάγεται από το πανεπιστήμιο Cambridge ESOL.

- Η δομή της εξέτασης είναι καθαρά επικοινωνιακή με τη χρήση καθημερινών αγγλικών και δεν απαιτείται η γνώση ειδικού λεξιλογίου.

- Δεν έχει υποχρεωτική εξέταση στα προφορικά και την έκθεση.

- Οι εξετάσεις διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

- Ο κάθε μαθητής ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας αποκτά και το αντίστοιχο επίπεδο (B2,C1,C2).

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Smart Modern Studies  στοχεύει στην απόκτηση του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού BULATS του πανεπιστημίου του Cambridge καλύπτοντας την προαπαιτούμενη ύλη όπως αυτή περιγράφεται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (CEFR). Οι κύκλοι εκπαιδεύσεων ξεκινούν σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και ολοκληρώνονται με τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις που διοργανώνονται από την HAS ESOL Examinations. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διαρκούν από 60 έως 110 ώρες ανάλογα με το προϋπάρχων επίπεδο γνώσεων του εκπαιδευομένου. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα αποκτήσετε ακρίβεια και ευχέρεια λόγου ως προς τις δεξιότητες που θα απαιτηθούν κατά την διαδικασία της εξέτασης και ειδικότερα στην κατανόηση του γραπτού λόγου (reading) και της ακουστικής ικανότητας (listening) καθώς για την έκδοση του αντίστοιχου αναγνωρισμένου πιστοποιητικού του ΑΣΕΠ δεν απαιτείται εξέταση στην παραγωγή προφορικού λόγου (speaking) και παραγωγή γραπτού λόγου (writing). Κατά τους τελευταίους μήνες προετοιμασίας δύναται να μεταβληθούν αυξητικά οι ώρες παρακολούθησης με στόχο την επίλυση ικανού αριθμού Practice tests καθώς και την ανάπτυξη τεχνικών  διασφαλίζοντας  την επιτυχία στις εξετάσεις.